I Borup Håndbold vil vi gerne gøre noget for, at det skal være sjovt at spille håndbold – og det kræver at vi kan tilbyde spillerne – nye bolde, harpiks, træningsredskaber, stævner, træningsweekender og alt dette koster jo noget – og selvom vi opkræver kontingent skal der stadig en del penge til.

Vi laver bankospil i november måned hvert år for at tjene nogle penge til klubben – men vil nu også prøve at lave et bankospil i april – og i år altså 24. april.

 
Det er med stor glæde, at klubben har indgået en sponsor aftale med 2 lokale virksomheder.
MC Byg som er en lokal totalentreprenør med tømrerarbejde, murerarbejde, tag og facaderenovering, tag og vinduesudskiftning.
 
Spar Borup, er byens købmand med det største udvalg, egen bager samt slagter afdeling.
 
Sammen har de sponsoreret spillertøj til Herre Senior de næste 2 år.
Det er ikke første gang, at de 2 firmaer har sponsoreret Borup Håndbold, og det er fantastisk, da klubben ligesom andre klubber, er meget afhængig af sponsorer.
Hvis ikke vi havde sponsorer, ville udgifterne til spillertøj være medvirkende til, at vi skulle forhøje kontingenter, og sige nej til deltagelse i ungdomsstævner.
 
Vi takker MC Byg og Spar Borup for deres sponsorat, og håber på et godt og udbytterigt samarbejde. Samtidigt opfordrer vi klubbens medlemmer og byens beboere til at støtte vores sponsorer.