Udskriv

Borup Håndbold er desværre som så mange andre håndboldklubber, ramt af en meget negativ udvikling, da medlemstallet falder, og bl.a betyder at vi desværre har lukket nogle ungdomshold.

Bestyrelsen vil rigtig gerne holde liv i klubben, men kan ikke gøre det selv, så her kommer lige lidt om, hvad vi arbejder med i øjeblikket, og hvor vi godt kan bruge hjælp.
Det kan godt være, at du ikke kan hjælpe på selve dagen, men så kan du måske hjælpe med, at sprede ordet omkring de planlagte aktiviteter.
Hvis vi fortsat ønsker, at der skal være en aktiv ungdomsafdeling i Borup Håndbold, så bliver vi også nød til, at gøre en fælles indsats.

Håndboldkaravane
Her vil vi gerne invitere 3. og 4. klasse til nogle timer med håndbold i skoletiden. Vi er i dialog med skolerne, og har indtil videre fået positiv response fra Borup Skole.
Når skolen har en dato på plads, så melder vi datoen ud straks derefter.
Her vil vi skulle bruge hjælp til, at bemande de stationer vi laver med aktiviteter i løbet af dagen. Det er i normal skoletid, hvilket betyder at de fleste skal tage fri fra arbejde.

Håndboldens Dag - Læs mere om dagen HER
Lørdag d. 5/1-19 afholdes der landsdækkende håndboldens dag, hvor klubber inviterer alle, til at komme og prøve lidt forskellige håndboldaktiviteter i hallen.
Her vil vi skulle bruge hjælp til, at bemande de stationer vi laver med aktiviteter i løbet af arrangementet.
Vi skal også bruge nogle, som kan uddele flyers i byen op til (ved supermarked) og reklamere for dagen.

Bankospil / Loppemarked

Derudover afholder vi bankospil i november, og ydermere arbejder vi på at afholde loppemarked igen d. 17. marts 2019, og til begge dele kan vi også bruge hjælp.