Borup Håndbold afholdte søndag d. 20. familiebanko i Multihallen med et meget overraskende besøgstal på over 285 besøgende.
 
Det er første gang, at vi har haft så mange deltagere, og det kom også helt bag på os, at så mange ville møde op.
Vi havde lejet borde til 210 deltagere, da vi plejer at have mellem 180 og 200 deltagere, men da det blev ved med at vælte ind med deltagere, måtte vi hente borde fra Cafe og mødelokaler.
Det lykkedes os til sidst, at få skabt bord- og siddepladser til alle, så ingen blev afvist ved døren.
Næste problem var så, at da deltagerantallet var 100 mere end vi plejer, så løb vi desværre hurtigt tør for lodder til det amerikanske lotteri. Det var både ærgerligt for deltagerne, men også for os som klub, da vi kunne have tjent flere penge til ungdomsafdelingen.
Som om det ikke var nok, så gjorde det store deltagerantal også, at vi ved bankostart måtte sende nogle frivillige afsted til Spar, og indkøbe flere forsyninger vi kunne sælge i Cafeen.
Det er helt sikkert, at vi har taget ved lære efter denne dag, og har noteret nogle punkter, som vi i bestyrelsen skal have snakket igennem, inden vi holder banko igen til foråret.
Selvom det var en smule stressende på dagen, og nogle måtte gå forgæves efter lodder, så betegner vi det i Borup Håndbold som en stor succes.
På vegne af Borup Håndbold vil vi gerne sige stort tak til alle fremmødte deltagere, og selvfølgelig vores gode sponsorer:
Matas, Lytje-Kjær Maskinstation, Sportigan Køge, Andersen og Nielsen, Cosy Hair, Byens Bedste Massage, Klinik M, Blomsterhjørnet, Steen Madsen, MC Byg, Spar, Søbogaard, IGS Rådgivende Ingeniører, Flamingo Pizza, Borup Pizzaria, Malerklemmen, Borup Kemi, CHByg, ES Elektrikeren, Kop og Kande, Malerhytten, Bøger og Papir, Baghuset Borup, Partylite, Borup Cykelforretning, Borup Beaty, Borup Auto, sjovogkreativ.dk samt Min Butik med nyt og gammelt.
Vi opfordrer til at støtte vores sponsorer, så de måske også gerne vil være med næste gang.
Sidst men ikke mindst, skal der lyde et kæmpe tak til de frivillige, som har hevet en masse timer ud af kalenderen, for at kunne lave et hyggeligt arrangement for deltagerne, og dermed kunne generere et overskud, som går ubeskåret til foreningens arbejde for børn og unge.
 
Med venlig hilsen og på gensyn til foråret
 
Borup Håndbolds bestyrelse

Tirsdag var der ekstra meget liv og glade dage hos MC Byg, da Borup Håndbolds U6/U8 spillere samt forældre kom på besøg.

Over 80 deltagere var mødt op, da MC Byg havde inviteret spillere med familie en tur i firmaet.

Besøget kom i stand, da der tidligere på året blev indgået en aftale imellem Borup Håndbold og MC Byg, som betød at MC Byg ville sponsorere nyt spillertøj til de 30 spillere.

Da det samtidigt var sæsonafslutning for børnene, var det meget naturligt for MC Byg, at invitere spillere med familie i firmaet, hvor de først blev fotograferet i det nye spillertøj, for dernæst at blive budt på pølser med brød.

Da der var tygget af munden, uddelte trænerne medaljer til spillerne, og efterfølgende blev der afholdt den traditionelle kagekonkurrence, hvor spillerne medbringer deres hjemmelavede kager, som bliver bedømt af et smagspanel.

Efter en større kagefest med mange sjove, pæne og godtsmagende kager, var det tid til at sige tak for idag.

Vi takker MC Byg  for endnu et fint sponsorat, og håber på et godt og udbytterigt samarbejde. Samtidigt opfordrer vi klubbens medlemmer og byens beboere til at støtte vores sponsorer.

 
MC Byg tilbyder en bred vifte af forskellige opgaver inden for tømrer-, snedker-, murer- og entreprisearbejde. 

Vores team er opbygget, så vi kan dække alle slags opgaver helt fra mindre opgaver til totalentrepriser. Vi beskæftiger tømrere, murere, tagdækkere, specialarbejdere m.m. Hermed kan vores kunder være sikre på, at der altid tilskrives en erfaren fagmand, når MC Byg hyres til en opgave. 

Hos os er der fokus på klassiske håndværker dyder, som et solidt stykke arbejde og god kommunikation mellem os og vores kunder. Vi vil altid levere vores kunder lige det resultat, de drømmer om og sikre os, at det stykke arbejde, vi leverer vil holde langt ud i fremtiden. 

Besøg vores hjemmeside og lær mere om hvad MC Byg kan tilbyde dig.

 
 
 
 
Ny sponsor til Borup Håndbold
Endnu en lokal virksomhed har valgt at sponsorere Borup Håndbold.
Denne gang er det Anders Dangkel fra Anders Handel og Transport, som har valgt at sponsorere spillertøj til vores U16 drenge.
Drengene er jo i den bedste voksealder, så det rammer helt perfekt, at Anders Handel og Transport har givet et sponsoratet,
så drengene kan få noget nyt tøj i rette størrelse. Anders Handel og Transport er også en af vores sponsorer,
som tidligere har sponsoreret Borup Håndbold, og det er simpelthen så fantastisk, at de lokale virksomheder støtter
op om den lokale sport igen og igen.
Anders Handel og Transport er en lokal virksomhed, som både gør sig indenfor autoværksted, rudecenter, vaskehal, trailerudlejning, autoudlejning samt servicering og reparation af lastbiler, kraner samt entreprenørmaskiner.
Borup Håndbold takker Anders Handel og Transport for endnu et fint sponsorat, og håber på et godt og udbytterigt samarbejde. Samtidigt
opfordrer vi klubbens medlemmer og byens beboere til at støtte vores sponsorer.
På billedet er de glade drenge i deres nye spillertøj.
 

Borup Håndbold afholdte søndag d. 24. familiebanko i Borup hallen med et flot besøgstal på over 160 besøgende.

Ud af alle de besøgende, var der mange vindere der forlod hallen med gevinster enten fra bankospillet eller det Amerikanske lotteri. Netop det Amerikanske lotteri kan kun lade sig gøre, fordi alle vores sponsorer har givet flotte præmier.

På vegne af Borup Håndbold vil vi gerne sige stort tak til alle fremmødte samt alle vores sponsorer, og samtidigt opfordre til at støtte vores sponsorer. Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til foreningens arbejde for børn og unge.

Med venlig hilsen

Borup Håndbolds bestyrelse