Ny sponsor til Borup Håndbold
Endnu en lokal virksomhed har valgt at sponsorere Borup Håndbold.
Denne gang er det Anders Dangkel fra Anders Handel og Transport, som har valgt at sponsorere spillertøj til vores U16 drenge.
Drengene er jo i den bedste voksealder, så det rammer helt perfekt, at Anders Handel og Transport har givet et sponsoratet,
så drengene kan få noget nyt tøj i rette størrelse. Anders Handel og Transport er også en af vores sponsorer,
som tidligere har sponsoreret Borup Håndbold, og det er simpelthen så fantastisk, at de lokale virksomheder støtter
op om den lokale sport igen og igen.
Anders Handel og Transport er en lokal virksomhed, som både gør sig indenfor autoværksted, rudecenter, vaskehal, trailerudlejning, autoudlejning samt servicering og reparation af lastbiler, kraner samt entreprenørmaskiner.
Borup Håndbold takker Anders Handel og Transport for endnu et fint sponsorat, og håber på et godt og udbytterigt samarbejde. Samtidigt
opfordrer vi klubbens medlemmer og byens beboere til at støtte vores sponsorer.
På billedet er de glade drenge i deres nye spillertøj.
 

Tirsdag var der ekstra meget liv og glade dage hos MC Byg, da Borup Håndbolds U6/U8 spillere samt forældre kom på besøg.

Over 80 deltagere var mødt op, da MC Byg havde inviteret spillere med familie en tur i firmaet.

Besøget kom i stand, da der tidligere på året blev indgået en aftale imellem Borup Håndbold og MC Byg, som betød at MC Byg ville sponsorere nyt spillertøj til de 30 spillere.

Da det samtidigt var sæsonafslutning for børnene, var det meget naturligt for MC Byg, at invitere spillere med familie i firmaet, hvor de først blev fotograferet i det nye spillertøj, for dernæst at blive budt på pølser med brød.

Da der var tygget af munden, uddelte trænerne medaljer til spillerne, og efterfølgende blev der afholdt den traditionelle kagekonkurrence, hvor spillerne medbringer deres hjemmelavede kager, som bliver bedømt af et smagspanel.

Efter en større kagefest med mange sjove, pæne og godtsmagende kager, var det tid til at sige tak for idag.

Vi takker MC Byg  for endnu et fint sponsorat, og håber på et godt og udbytterigt samarbejde. Samtidigt opfordrer vi klubbens medlemmer og byens beboere til at støtte vores sponsorer.

 
MC Byg tilbyder en bred vifte af forskellige opgaver inden for tømrer-, snedker-, murer- og entreprisearbejde. 

Vores team er opbygget, så vi kan dække alle slags opgaver helt fra mindre opgaver til totalentrepriser. Vi beskæftiger tømrere, murere, tagdækkere, specialarbejdere m.m. Hermed kan vores kunder være sikre på, at der altid tilskrives en erfaren fagmand, når MC Byg hyres til en opgave. 

Hos os er der fokus på klassiske håndværker dyder, som et solidt stykke arbejde og god kommunikation mellem os og vores kunder. Vi vil altid levere vores kunder lige det resultat, de drømmer om og sikre os, at det stykke arbejde, vi leverer vil holde langt ud i fremtiden. 

Besøg vores hjemmeside og lær mere om hvad MC Byg kan tilbyde dig.

 
 
 
 

I Borup Håndbold vil vi gerne gøre noget for, at det skal være sjovt at spille håndbold – og det kræver at vi kan tilbyde spillerne – nye bolde, harpiks, træningsredskaber, stævner, træningsweekender og alt dette koster jo noget – og selvom vi opkræver kontingent skal der stadig en del penge til.

Vi laver bankospil i november måned hvert år for at tjene nogle penge til klubben – men vil nu også prøve at lave et bankospil i april – og i år altså 24. april.

 

Borup Håndbold afholdte søndag d. 24. familiebanko i Borup hallen med et flot besøgstal på over 160 besøgende.

Ud af alle de besøgende, var der mange vindere der forlod hallen med gevinster enten fra bankospillet eller det Amerikanske lotteri. Netop det Amerikanske lotteri kan kun lade sig gøre, fordi alle vores sponsorer har givet flotte præmier.

På vegne af Borup Håndbold vil vi gerne sige stort tak til alle fremmødte samt alle vores sponsorer, og samtidigt opfordre til at støtte vores sponsorer. Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til foreningens arbejde for børn og unge.

Med venlig hilsen

Borup Håndbolds bestyrelse

Det er med stor glæde, at klubben har indgået en sponsor aftale med 2 lokale virksomheder.
MC Byg som er en lokal totalentreprenør med tømrerarbejde, murerarbejde, tag og facaderenovering, tag og vinduesudskiftning.
 
Spar Borup, er byens købmand med det største udvalg, egen bager samt slagter afdeling.
 
Sammen har de sponsoreret spillertøj til Herre Senior de næste 2 år.
Det er ikke første gang, at de 2 firmaer har sponsoreret Borup Håndbold, og det er fantastisk, da klubben ligesom andre klubber, er meget afhængig af sponsorer.
Hvis ikke vi havde sponsorer, ville udgifterne til spillertøj være medvirkende til, at vi skulle forhøje kontingenter, og sige nej til deltagelse i ungdomsstævner.
 
Vi takker MC Byg og Spar Borup for deres sponsorat, og håber på et godt og udbytterigt samarbejde. Samtidigt opfordrer vi klubbens medlemmer og byens beboere til at støtte vores sponsorer.