Så er skolernes sommerferie forbi, og det er lig med opstart af håndbold ?.
Nogle hold har så småt taget hul på den nye sæson i sidste uge, men fra denne uge er alle hold med.
Du kan finde træningstider, kontaktoplysninger m.m her på hjemmesiden.
Har du lyst til at prøve håndbold, så er du velkommen til nogle prøvetimer, inden du beslutter dig.

Har du måske en træner gemt i din krop, så har vi på nuværende tidspunkt et dame senior hold, som meget gerne vil have en træner, og ellers har vi nogle ungdomshold, hvor vi har brug for assistance. Tag fat i et bestyrelsesmedlem eller kontakt Dannie på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis det kunne have interesse.

Vel mødt til sæson 2017/2018 ?

 

Igen i år var Borup Håndbold repræsenteret til strandhåndbold.

Denne gang var det på Amager Strand, og som noget nyt, havde vi i år også et dame senior hold med.

Damerne stillede op med 7 friske piger, og selvom de kæmpede ihærdigt imod gode hold som HUK og Amager, og sågar endte i shoot out, så var det desværre ikke nok til en podieplads.

Herrerne havde 2 hold med, og på trods af et par sene afbud, så stillede de op med 2 stk 6 mands hold.

Hold 1 mødte nogle friske dygtige hold som AB, Hvidovre, Himmelev og Tårnby og endte alligevel med, at hive 2 sejre i land, for dermed at få en 4. plads.

Hold 2 mødte ligeledes nogle dygtige hold som Hvidovre, CBS, Tårnby og AB, og her var de fleste meget engagerede og opsatte på sejr, så det var svære kampe, som desværre endte med 0 sejre til Borup.

En ting var alle enige om:

Det var en super hyggelig dag med kampe, hygge, grillede pølser, væske og masser af sjov, og det var helt sikkert, at Borup vandt 3. halvleg hver gang.

Det bliver helt klart gentaget næste sommer.

         

Til trods for det gode vejr i weekenden, havde godt 120 personer i alle aldre alligevel fundet ved til Boruphallen, søndag den 7-5-2017. Her afholdt Borup Håndbold for anden gang forårsbanko med 12 ordinære spil, ekstraspil, amerikansk lotteri mm.

Præmierne til det amerikanske lotteri var også denne gang et storslået syn. Over 40 firmaer, fortrinsvis lokale fra Borup og omegn, havde støttet arrangementet med flotte præmier. Borup Håndbold er meget taknemmelig for den store støtte – tak for det.

Der blev som altid lagt brikker under stor koncentration, efterfulgt af suk, udbrud, og glædesudbrud når vindernummeret blev råbt op. Og samtidig var der også plads til lidt lyde og leg fra de yngste deltagere. En god dag.

Og for de inkarnerede bankospillere og andre interesserede  - så er vi allerede nu i gang med at planlægge årets julebanko som kommer til at finde sted den 26. november 2017. Borup håndbold ønsker alle en god sommer.

 

Borup Håndbold

 

Børge Zinck-Madsen

Ny kasserer

Torsdag d. 19/1 blev der ved ekstraordinær generalforsamling, valgt en ny kasserer til klubben.

Trine Schou er den nye kasserer, der afløser Jette, som havde ønsket at slippe tøjlerne.

Trine er kendt i klubben, og har på nuværende tidspunkt sin ene søn til at spille på U12 drenge.

Velkommen i bestyrelsen til Trine.

Ny formand og næstformand ønskes

Næste store opgave bliver, når vi d. 16/3 kl. 19.00 afholder ordinær generalforsamling.

Her skal vi have valgt en ny formand, da Børge har ønsket at give plads til nye kræfter.

Derudover skal vi også have valgt en næstformand, da Henrik også har ønsket at give plads til nye kræfter.

Det er 2 vigtige poster i klubben, og vi håber, at der sidder et medlem, eller måske forælder til et medlem, eller en helt 3., som kunne have interesse i, at melde sig til en af posterne.

Skulle man nu sidde og tænke ”hmm, måske kunne jeg, men hvad skal jeg mon lave?”, så er man velkommen til, at kontakte et bestyrelsesmedlem, som kan fortælle omkring opgaven.