Borup Håndbold afholdte søndag d. 24. familiebanko i Borup hallen med et flot besøgstal på over 160 besøgende.

Ud af alle de besøgende, var der mange vindere der forlod hallen med gevinster enten fra bankospillet eller det Amerikanske lotteri. Netop det Amerikanske lotteri kan kun lade sig gøre, fordi alle vores sponsorer har givet flotte præmier.

På vegne af Borup Håndbold vil vi gerne sige stort tak til alle fremmødte samt alle vores sponsorer, og samtidigt opfordre til at støtte vores sponsorer. Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til foreningens arbejde for børn og unge.

Med venlig hilsen

Borup Håndbolds bestyrelse

I Borup Håndbold vil vi gerne gøre noget for, at det skal være sjovt at spille håndbold – og det kræver at vi kan tilbyde spillerne – nye bolde, harpiks, træningsredskaber, stævner, træningsweekender og alt dette koster jo noget – og selvom vi opkræver kontingent skal der stadig en del penge til.

Vi laver bankospil i november måned hvert år for at tjene nogle penge til klubben – men vil nu også prøve at lave et bankospil i april – og i år altså 24. april.

 

 

Borup IF Håndbold er stolte af at være venskabsklub med

KIF Kolding København

Hvem er KIF Kolding København?

 

KIF Kolding København er et dansk håndboldhold, der både har hjemmebane i Kolding og i København. Holdet er en blanding af spillere fra det krakkede håndboldhold AG København og spillere fra Kolding IF Håndbold. Truppen består både af rutinerede spillere samt nogle helt unge talentfulde spillere. I den rutinerede afdeling er der blandt andet Kasper Hvidt, Lars Jørgensen, Bo Spellerberg og Lukas Karlsson. I den nye afdeling er der blandt andre Lasse Andersson, Magnus Landin, Martin Dolk og Rolf Ravn. Ligesom spillertruppen er trænerteamet i meget høj verdensklasse. Aron Kristjánsson leder holdet som cheftræner og bag ham står Henrik Kronborg og Bilal Suman som assisterende trænere. Alt i alt er KIF Kolding København et stærkt håndboldhold, som både besidder en spillertrup i verdensklasse og et verdensklasse trænerteam.! 

Hvorfor er vi venskabsklub?

Ved at være venskabsklub med KIF Kolding København får vi som klub, mulighed for at opleve spillere og kampe helt tæt på. Vi lærer en hel masse fra de professionelle og samarbejdet mellem vores klub og KIF er sublimt. KIF Kolding København siger selv:

”Det er vigtigt for os, at støtte op om dette. Deraf kom vores koncept venskabsklubber til verden, hvor vi her igennem blandt andet har mulighed for at give alle håndboldspillere, unge som gamle, en masse helt unikke håndboldoplevelser på højeste niveau.Det er helt gratis at være venskabsklub, og der er ingen bindingsperiode. Dette er vores bidrag til at støtte håndbold sporten, og styrke en positiv udvikling.”

Vi er som klub stolte af at være venskabsklub med KIF. Det giver en masse muligheder indenfor håndbolden.


Skrevet af: Malene, håndboldtræner U14 Piger

 

Det er med stor glæde, at klubben har indgået en sponsor aftale med 2 lokale virksomheder.
MC Byg som er en lokal totalentreprenør med tømrerarbejde, murerarbejde, tag og facaderenovering, tag og vinduesudskiftning.
 
Spar Borup, er byens købmand med det største udvalg, egen bager samt slagter afdeling.
 
Sammen har de sponsoreret spillertøj til Herre Senior de næste 2 år.
Det er ikke første gang, at de 2 firmaer har sponsoreret Borup Håndbold, og det er fantastisk, da klubben ligesom andre klubber, er meget afhængig af sponsorer.
Hvis ikke vi havde sponsorer, ville udgifterne til spillertøj være medvirkende til, at vi skulle forhøje kontingenter, og sige nej til deltagelse i ungdomsstævner.
 
Vi takker MC Byg og Spar Borup for deres sponsorat, og håber på et godt og udbytterigt samarbejde. Samtidigt opfordrer vi klubbens medlemmer og byens beboere til at støtte vores sponsorer.
 
 

Til opstart af den nye sæson, har vi været ude og søge diverse sponsorater, så holdene kunne stille op i nyt spillertøj.

Det er lykkedes at få et sponsorat fra Carlsberg Sportsfond.

Carlsberg Sportsfond er oprettet i anledning af brygger J.C. Jacobsens 200-års fødselsdag i 2011. 
Carlsberg Sportsfond lægger særlig vægt på at give bevillinger, der kommer mange til gode, f.eks. et fodboldmål, holdtrøjer, en skaterrampe o. lign. 

Pigerne og trænerne er rigtig glade for deres nye tøj, og kan næsten ikke vente, med at vise det frem til første kamp.

Tak til Carlsberg Sportsfond for sponsoratet.