Lørdag formiddag kl. 10 kom 50 unge mennesker væltende ind i Borup hallen med tasker over skuldrene proppet med håndbold tøj. Målet for weekenden var socialt sammenhold på tværs af årgangene og selvfølgelig en hel masse håndbold. De deltagende hold var U-10 piger og drenge samt U- 12 piger og drenge.

 

Lørdag den 15. juni var U10 
drengene fra Borup håndbold til stævne i Høve.

Borup Håndbold U14 drenge har i sæsonen før jul ydet en stor indsats, og har sluttet 
første halvdel af sæsonen på 1. pladsen
En snak med en af klubbens sponsorer, FTZ, har bevirket at drengene idag efter deres 
kamp, som de i øvrigt vandt, fik udleveret en sportstaske hver.

U-12 drengene skød strandhåndboldsæsonen i gang da de søndag i øsplaskende regnvejr satte fødderne i sandet på Køge strand.

Vi deltog med to hold som begge klarede sig super flot. Det ene hold fik et sæt flotte sølvmedaljer med hjem og det andet hold fik en fin delt tredjeplads. 

Tillykke med det…

/Henrik

 

Flot spil af Borup U-10 drenge

 

Emil_001

Lørdag d. 24-03 var Borups håndbold U-10 drenge i Ledøje-Smørum for at spille sæsonens sidste C-stævne. Det skulle vise sig at blive en fantastisk afslutning på sæsonen hvor drengene endnu engang viste flot spil og stor håndboldglæde.

Første kamp var mod TIK som blev besejret med 21-9. Drengene fra Borup kæmpede flot for sejren og selvom der aldrig var tvivl om kampens udfald, var TIK en god modstander, hvilket også gjorde resultatet ekstra flot.

Anden kamp var mod Ledøje-Smørum krydret med et par Jersie spillere. Denne kamp blev aldrig rigtig spændende og Borup vandt overbevisende 26-7.

Alle drengene viste stor udvikling på håndboldbanen hvilket tydeligt kunne ses på sammenspillet spillerne imellem. Rart at de mange flotte scoringer bliver jævnt fordelt på flere spillere.

Stor ros til alle på holdet og tak for en super flot sæson.

Hilsen det stolte trænerteam.