Borup Håndbold har i over et år arbejdet på en idé med at lave loppemarked, og da spejderne desværre måtte aflyse deres, synes vi at nu skulle det være.

Søndag d. 7/1 startede vi frivillige 7,30 i hallen med at opstille borde, markere stadepladser, hænge oversigter op og selvfølgelig at gøre cafeen klar til en masse besøgende.

Da klokken var 8,32 desværre 3 minutter for sent, kunne vi åbne dørene til standholderne, som gladeligt væltede ind med alle deres ting.

Dørene skulle åbne for gæster kl. 10, men flere kunne desværre ikke vente, så nogle stadeholdere havde ikke sat alle ting op, da de fik de første kunder.

De første 4 timer var godt besøgt af kunder, hvilket heller ikke gik ubemærket hen på parkeringspladsen, da den hurtig blev fyldt op.

Derefter tyndede det langsomt ud i antallet af besøgende, og reelt kunne vi godt have lukket kl. 15, da den sidste time ikke bød på mange besøgende.

Vi har ikke haft en tæller på indgangen, men et løst bud er, at der har været 5-600 besøgende henover dagen.

Det har været et godt og spændende arrangement at afholde, og vi har i klubben allerede besluttet, at vi vil gøre det igen til forår 2019, dog med nogle små ændringer udfra de erfaringer vi gjorde os denne gang.

Tak til alle jer der købte en stand og tak til alle jer der besøgte loppemarkedet.

       

Så er skolernes sommerferie forbi, og det er lig med opstart af håndbold ?.
Nogle hold har så småt taget hul på den nye sæson i sidste uge, men fra denne uge er alle hold med.
Du kan finde træningstider, kontaktoplysninger m.m her på hjemmesiden.
Har du lyst til at prøve håndbold, så er du velkommen til nogle prøvetimer, inden du beslutter dig.

Har du måske en træner gemt i din krop, så har vi på nuværende tidspunkt et dame senior hold, som meget gerne vil have en træner, og ellers har vi nogle ungdomshold, hvor vi har brug for assistance. Tag fat i et bestyrelsesmedlem eller kontakt Dannie på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis det kunne have interesse.

Vel mødt til sæson 2017/2018 ?

 

Træningsweekend

 

Omkring 35 unge i alderen 8-14 år var i weekenden samlet til træningsweekend.

Lørdag morgen væltede det ind med unge, som havde pakket de store tasker fyldt med tøj, sovepose, liggeunderlag, slik og bamser.

Udover at skulle lære nogle nye triks, træne øvelser og spille kampe, så var målet også, at skabe noget socialt sammenhold på tværs af holdene.

Der blev i løbet af weekenden lavet nogle samarbejdsøvelser, hvor deltagerne netop fik prøvet, at arbejde sammen med spillere fra de andre hold, og for nogle var det en øjenåbner, at man skal arbejde sammen, for at få tingene til at lykkes.

Vi havde også fået besøg af Jeppe, som fortalte lidt omkring førstehjælp, hvor spillerne også fik mulighed for at prøve nogle scenarier i den forbindelse. Der blev reddet mange :-).

I forbindelse med arrangementet vil vi gerne rette en stor tak til de frivillige trænere samt køkkenarbejderne Karen, Patrick og Tage, der har været en stor hjælp i løbet af weekenden. 

Tak til de forældre der stod for det lækre kagebord samt leverancen af frugt og grønt.

 

Tusind tak for en dejlig weekend.

 

 

 

Igen i år var Borup Håndbold repræsenteret til strandhåndbold.

Denne gang var det på Amager Strand, og som noget nyt, havde vi i år også et dame senior hold med.

Damerne stillede op med 7 friske piger, og selvom de kæmpede ihærdigt imod gode hold som HUK og Amager, og sågar endte i shoot out, så var det desværre ikke nok til en podieplads.

Herrerne havde 2 hold med, og på trods af et par sene afbud, så stillede de op med 2 stk 6 mands hold.

Hold 1 mødte nogle friske dygtige hold som AB, Hvidovre, Himmelev og Tårnby og endte alligevel med, at hive 2 sejre i land, for dermed at få en 4. plads.

Hold 2 mødte ligeledes nogle dygtige hold som Hvidovre, CBS, Tårnby og AB, og her var de fleste meget engagerede og opsatte på sejr, så det var svære kampe, som desværre endte med 0 sejre til Borup.

En ting var alle enige om:

Det var en super hyggelig dag med kampe, hygge, grillede pølser, væske og masser af sjov, og det var helt sikkert, at Borup vandt 3. halvleg hver gang.

Det bliver helt klart gentaget næste sommer.