Loppemarked i Borup Hallen, Hovedgaden 65, 4140 Borup

Priser:

2 meter standplads privat  - 100 kr. 

2 meter standplads erhverv - 300 kr. 

Ønskes et bord på 180 cm + 50 kr.

Må jeg sælge alt? - Der må ikke sælges dyr, mad, drikkevarer (alt spiseligt og drikkeligt), hvidevarer, store møbler eller svigerforældre. Der må heller ikke sælges ydelser som f.eks massage, piercing, neglebehandling og andre lækkerier.

Koster det noget at komme ind? -  Nej det er helt og aldeles GRATIS, så tag gerne hele familien og alle vennerne med.

Hvornår kan du stille op? - dørene åbnes for opstillere kl. 08.29 og senest ankomst er 9.31, hvorefter standen forsvinder på magisk vis.

Er der strøm til rådighed? - som udgangspunkt nej, men der er enkelte kontakter i hallen, hvor man kan afprøve elektronik, og ellers er der sikkert nogle, der sælger batterier.

Hvad går mine penge til? - Overskuddet fra loppemarkedet går til at støtte aktiviteter i klubben, som ikke dækkes af kontingentet. Dette er eksempelvis særlige træningsremedier, støtte til håndboldstævner, fælles aktiviteter mm. Formålet med loppemarkedet er overordnet set at støtte aktiviteter for børne- og ungdomsholdene i klubben.

Hvordan hulen får jeg fat i sådan en plads? - Send en elektronisk postbesked (mail) til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du angiver dit Navn, Telefonnummer, Email, Antal standpladser samt om du er privat eller erhverv. Derefter modtager du en mail med betalingsoplysninger.

Hvordan kan jeg betale for stand og indgang? - Vi er meget moderne og modtager det elektroniske betalingsmiddel Mobilepay, men hvis du hellere vil lade banken klare det via en bankoverførsel, så kan det også lade sig gøre. Slutteligt modtager vi både guldmønter samt papirssedler (også kaldet kontanter).

Skal jeg sulte på dagen? - Cafeen holder åbent på dagen, og her kan købes vand, sodavand, slik, chips, frugt, is, toast, franske hotdogs og pølser.

Det utænkelige er sket, og jeg har et spørgsmål, som ikke er nævnt her, hvad gør jeg så? - du fatter knoglen og beder om nummeret 21598119 eller hvis du er lidt mere moderne, så taster du det selv via din telefon, og hvis du er heldig, så svarer Dannie i den anden ende, medmindre du har trykket forkert.

Hvem passer på mine ting? - enhver standlejer har ansvaret for sine egne ting, og Borup Håndbold kan ikke drages til ansvar for beskadigede/stjålne ting. 

Hvor er det lige vi skal hen? - Hovedgaden 65, 4140 Borup