Loppemarked søndag d. 17. marts kl. 10-14 

Borup Hallen - Hovedgaden 65, 4140 Borup

Priser:

2 meter standplads inkl. 2 stole - 150 kr. 

2 meter hjørnestandplads inkl. 2 stole - 200 kr.    UDSOLGT

Ønskes et bord på 180 cm + 50 kr.

Må jeg sælge alt? - Der må ikke sælges dyr, mad, drikkevarer (alt spiseligt og drikkeligt), hvidevarer, store møbler eller svigerforældre. Der må heller ikke sælges ydelser som f.eks massage, piercing, neglebehandling og andre lækkerier på stedet, men gerne bestillinger af behandlinger.

Koster det noget at komme ind? -  Nej det er helt og aldeles GRATIS, så tag gerne hele familien og alle vennerne med.

Hvornår kan du stille op? - dørene åbnes for opstillere kl. 08.01 og senest ankomst er 9.31, hvorefter standen forsvinder på magisk vis.

Er der strøm til rådighed? - som udgangspunkt nej, men der er enkelte kontakter i hallen, hvor man kan afprøve elektronik, og ellers er der sikkert nogle, der sælger batterier.

Hvad går mine penge til? - Overskuddet fra loppemarkedet går til at støtte aktiviteter i klubben, som ikke dækkes af kontingentet. Dette er eksempelvis særlige træningsremedier, støtte til håndboldstævner, fælles aktiviteter mm. Formålet med loppemarkedet er overordnet set at støtte aktiviteter for børne- og ungdomsholdene i klubben.

Hvordan hulen får jeg fat i sådan en plads? - Send en elektronisk postbesked (mail) til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du angiver dit Navn, Telefonnummer, Email, Antal morgenkomplet, Antal standpladser samt om du evt. ønsker en hjørnestand.
Indbetal pengene via bankoverførsel eller Mobilepay, husk for dælen bare at skrive hvem du er på indbetalingen, for ellers ryger pengene i et sort hul.
Du modtager inden for et par dage en mail, med oplysninger omkring din stand.
Bemærk at din reservation først er endelig, når du har betalt.

Hvordan kan jeg betale for stand? - Vi er meget moderne og modtager det elektroniske betalingsmiddel Mobilepay, men hvis du hellere vil lade banken klare det via en bankoverførsel, så kan det også lade sig gøre. Der modtages ikke betaling på dagen.
Bemærk at din reservation først er endelig, når du har betalt.
Bank konto 4426-0008152314
MobilePay 85653 (ja det er korrekt at nummeret ikke er længere)

Skal jeg sulte på dagen? - Cafeen holder åbent på dagen, og her kan købes vand, sodavand, slik, chips, frugt, is, toast, franske hotdogs og pølser.
Der vil være mulighed for bestilling af en morgenkomplet indeholdende: 1 morgenbrød, smør, pålæg/ost samt en kop kaffe/mælk/juice for kun 20 kr. (ekstra brød kan tilkøbes for 10 kr.)

Det utænkelige er sket, og jeg har et spørgsmål, som ikke er nævnt her, hvad gør jeg så? - du fatter knoglen og beder om nummeret 21598119 eller hvis du er lidt mere moderne, så taster du det selv via din telefon, og hvis du er heldig, så svarer Dannie i den anden ende, medmindre du har trykket forkert.

Hvem passer på mine ting? - enhver standlejer har ansvaret for sine egne ting, og Borup Håndbold kan ikke drages til ansvar for beskadigede/stjålne ting. 

Hvor er det lige vi skal hen? - Hovedgaden 65, 4140 Borup

Parkering? - Hvor kan jeg kaste min hest, imens jeg tømmer markedet - Der er nogle parkeringspladser ved hallen, men de bliver hurtigt fyldt, så alternativet er ved Sognegården.
Bemærk der ikke må parkeres på Hovedgaden.