Hej og velkommen til Borup Håndbold
 
Vi er en håndboldklub, som er beliggende i en af Danmarks hurtigst voksende byer Borup, Køge Kommune. Vi er en klub som tilbyder flere forskellige håndbold former, og er en afdeling under foreningen Borup IF. Vi ønsker at tilbyde håndbold til alle fra 2 år og op efter.
 
I Borup Håndbold er det sammenhold, venskab og breddesport som er vores fokus.
Vi hylder frivilligheden og de sociale aspekter, og vil gerne gøre det attraktivt at være spiller, træner og leder i klubben.
 
Kom frit frem og gi’ os en hånd hvis du har lyst. Vi skal nok finde en opgave til dig.
 
Vh. Bestyrelsen
 
Den 19. Marts 2019 blev der afholdt generalforsamling, hvor en række medlemmer var på valg. Nedenstående er den nye bestyrelse.
 
Formand: Robin Andrew Joldersma, 28937490, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Næstformand: Thomas Nielsen, 40625592
Kasserer: Britt Juhler Aagaard, 22580236, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Menig: Jannie Lundstrøm Parbst, 28919326
Menig: Buster Syhler, 31166200
Menig: Dennis Juhler Aagaard, 60125599
 
Vi har besluttet at vores hjemmeside trænger til et løft, så det er en af de ting vi arbejder med. Derfor gør vi ikke så meget for at redigere den nuværende. Træningstider og trænere kan I ikke nødvendigvis regne med er opdaterede, men det vil de være inden næste sæson. Hvis der i mellemtiden er spørgsmål til hold, tider og muligheder, så ring eller send en besked til næstformanden.
 
Vi vil opfordre jer til at følge vores klub på Facebook og/eller Instagram, hvor det er muligt at følge med i klubben.