Som håndboldspiller kan man godt føle et tættere form for sammenhold, når man søndag efter søndag tropper op på banen i ens spillerdragt.

Her har vores Håndboldfitnesshold desværre det lille minus, at de ikke stiller op til turnering, og dermed har de heller ingen spillerdragt.

For lidt over 3 mdr. siden søgte klubben Carlsberg Sportsfond om et sponsorat, netop til indkøb af ens træningstshirts.

Carlsberg valgte at tildele os sponsoratet, hvilket vi jo selvfølgelig er glade for, så nu kunne trøjerne bestilles.

Det at vi på håndboldfitness også har ens trøjer, giver automatisk også en form for sammenhold, selvom det kan være svært at dele hold, nu hvor alle er i sort smile

Der skal lyde en stor tak til Carlsberg Sportsfond.

 

Borup Håndbold har i over et år arbejdet på en idé med at lave loppemarked, og da spejderne desværre måtte aflyse deres, synes vi at nu skulle det være.

Søndag d. 7/1 startede vi frivillige 7,30 i hallen med at opstille borde, markere stadepladser, hænge oversigter op og selvfølgelig at gøre cafeen klar til en masse besøgende.

Da klokken var 8,32 desværre 3 minutter for sent, kunne vi åbne dørene til standholderne, som gladeligt væltede ind med alle deres ting.

Dørene skulle åbne for gæster kl. 10, men flere kunne desværre ikke vente, så nogle stadeholdere havde ikke sat alle ting op, da de fik de første kunder.

De første 4 timer var godt besøgt af kunder, hvilket heller ikke gik ubemærket hen på parkeringspladsen, da den hurtig blev fyldt op.

Derefter tyndede det langsomt ud i antallet af besøgende, og reelt kunne vi godt have lukket kl. 15, da den sidste time ikke bød på mange besøgende.

Vi har ikke haft en tæller på indgangen, men et løst bud er, at der har været 5-600 besøgende henover dagen.

Det har været et godt og spændende arrangement at afholde, og vi har i klubben allerede besluttet, at vi vil gøre det igen til forår 2019, dog med nogle små ændringer udfra de erfaringer vi gjorde os denne gang.

Tak til alle jer der købte en stand og tak til alle jer der besøgte loppemarkedet.